Țigla CERAMică CREATON RAPIDO PENTRU ACOPERIȘ

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie
Țigla CERAMică
CREATON RAPIDO
Țigla ceramică Creaton RAPIDO combină tradiția cu tehnologia pentru a crea țigla ceramică perfectă. Având un sistem de interconectare și dublă depresiune, combinat cu formatul extrem de mare al acestei țigle determină un randament economic de neegalat. Dincolo de fiabilitatea extremă și frumusețea senzațională, gama RAPIDO întrunește toate caracteristicile unui produs de top de calitate CREATON, oferind concomitent un bun raport preț/performanță. Fără a face rabat la calitate, tehnologia sofisticată de producție permite un montaj rapid si cerințe scăzute. În rezultat, 8,1 țigle/m² este o performanță de invidiat. Dincolo de sistemul de interconectare adânc, ce prezintă laterale duble și laturi înalte, siguranța ce durează este asigurată prin coastele de suport de pe intrados și cele trei papuci de prindere. Marja mare de montaj în zona de sus oferă cea mai mare flexibilitate la orice înclinație de acoperiș ce va mulțumi proprietarii de clădiri pentru decenii. Astfel, teste extinse cu fluide au confirmat protecția superioara a modelului RAPIDO la intruziunea apei. Sistemul sofisticat de interconectare permite protecția împotriva infiltrării apei chiar și în cazul unui acoperiș cu panta de 20° prin folosirea unei folii pe căpriori (CREATON „UNO“) și combinat cu un sistem de hidroizolație permite montarea pe un acoperiș cu un unghi de 16°-18°.

DATE TEHNICE
Dimensiuni: 325 x 502 mm

Lățime acoperită: 410 mm (min. aprox.) | 425 mm (în medie aprox.) | 440 mm (max. aprox.)

Lungime acoperita: 277 mm (min. aprox.) | 278 mm (în medie aprox.) | 280 mm (max. aprox.)

Înclinație minimă: 16°

Necesar țiglă: 8,8 buc./m² (max. aprox.) | 8,4 buc./m² (în medie aprox.) | 8,1 buc./m² (min. aprox.)

Greutate bucată: 4,9 kg/buc.
Greutate pe suprafață: 41,1 kg/m²

Pachet mic: 4 bucăți

Palet: 168 bucăți

CULORI
Natur | Roșu | Roșu cupru | Maro închis
Roșu vin | Negru lucios | Negru mat | Ardezie
Toscana
ACCESORII
DESCĂRCAȚI
GALERIA FOTO
LUCRĂRI CU ȚIGLA CERAMICĂ CREATON RAPIDO
DE CE SĂ ALEGEȚI ȚIGLA CERAMICĂ CREATON OFERITĂ DE NOI?
Asortiment mare
Garanții
Vă putem oferi orice model de țiglă ceramică Creaton pentru acoperișul casei dumneavoastră. Țigla ceramică este disponibilă într-o gamă largă de modele și culori, ceea ce ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea țiglei ceramice oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea: 50 de ani pentru țigla ceramică Creaton și garanții pentru lucrări.
Rezistente și durabile
Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor tipurile de țiglă ceramică care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Durata medie de viață a țiglelor ceramice este de 150 de ani. Un acoperiș cu țiglă ceramică poate fi numit pe bună dreptate un acoperiș pentru generații.
Montăm șindrilă bituminoasă
Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
Montăm țiglă ceramică
Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

Garanție: 50 de ani.
Montăm țiglă metalică
Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
SERVICII

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI DIN ȚIGLĂ CERAMICĂ?

Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
1.Prețuri corecte
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor, inclusiv cu țiglă metalică. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
3.Echipe profesioniste
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
2.Acoperișuri de orice complexitate
2.Acoperișuri de orice complexitate
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.