Montăm șindrilă bituminoasă

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie

Șindrila bituminoasă

Șindrila bituminoasă este cel mai popular înveliș pentru acoperiș la nivel mondial. Este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Rola de fibră de sticlă este acoperită pe ambele părți cu un strat de bitum, granule minerale și stabilizatori naturali care îi conferă șindrilei rezistență și durabilitate mai mare.

Datorită structurii sale plastice, șindrila bituminoasă este potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, respectiv poate fi montată pe orice acoperiș, inclusiv la acoperișuri complexe. În comparație cu alte învelitori, șindrila este un izolator fonic mai bun și produce cel mai puțin zgomot în timpul ploii și grindinei. Este disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ceea ce înseamnă că se va găsi modelul potrivit chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
LUCRĂRILE NOASTRE

Tipuri de șindrilă bituminoasă pentru acoperiș

PRODUSE, SERVICII ȘI PREȚ
Produse incluse în preț:
folie anticondens pentru căpriori, placă fibrolemnoasă OSB II de 12 mm, membrană de hidroizolare, șindrilă bituminoasă, accesoriile de metal pentru picurător, fronton, aerisiri.
Preț orientativ:
De la 45 euro/m2
montarea streșinii din lemn sau tablă cutată, izolarea termică a acoperișului cu vată minerală, montarea sistemului de scurgere, turnarea centurii de beton.
Servicii și produse calculate suplimentar:
demontarea foilor de ardezie (șiferului) sau a oalei vechi, îndreptarea lemnului, montarea șindrilei, transportarea materialului.

sindrila bituminoasa pret md
Servicii incluse în preț:
DE CE SĂ ALEGEȚI PRODUSELE NOASTRE?
Asortiment mare
Vă putem oferi orice tip de șindrilă bituminoasă pentru acoperișul casei dumneavoastră. Șindrilă bituminoasă de la diverși producători cu renume mondial, disponibilă într-o gamă largă de forme și culori, ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Rezistente și durabile
Garanții
Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea șindrilei bituminoase oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea. Pentru șindrila bituminoasă IKO, considerată o șindrilă clasa Premium, oferim Garanție Platinum. Aceasta presupune înlocuirea totală a materialului, compensarea cheltuielilor de montare, demontare și transport în cazul în care este depistat un defect de producere.
Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor tipurile de șindrilă bituminoasă care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Șindrila bituminoasă este produsă pe bază de bitum oxidat și fibră de sticlă. Rola de fibră de sticlă este acoperită pe ambele părți cu un strat de bitum, granule minerale și stabilizatori naturali care îi conferă șindrilei rezistență și durabilitate mai mare. Șindrilele bituminoase sunt rezistente la foc și nu reprezintă un pericol de incendiu.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI DIN ȘINDRILĂ BITUMINOASĂ?

Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
1.Prețuri corecte
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor, inclusiv cu șindrilă bituminoasă. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
3.Echipe profesioniste
Orice formă, orice structură, cu pante cuprinse între 9,5° și 90°, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Datorită structurii ei plastice, suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate cu șindrila bituminoasă.
2.Acoperișuri de orice complexitate
2.Acoperișuri de orice complexitate
Orice formă, orice structură, cu pante cuprinse între 9,5° și 90°, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Datorită structurii ei plastice, suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate cu șindrila bituminoasă.
ETAPELE DE LUCRU
Ne telefonați la nr. 060885565 pentru a stabili când putem să venim să luăm măsurile și să vă prezentăm produsele.
Ne contactați
Ne deplasăm la fața locului și măsurăm dimensiunile viitorului acoperiș sau a celui existent, care trebuie schimbat. Măsurările sunt gratuite pe tot teritoriul Republicii Moldova.
Măsurăm acoperișul
Vă invităm la oficiul pe str. Lunca Bâcului 31/C, Chișinău, pentru a vă prezenta oferta cu toate serviciile și materialele incluse.
Vă prezentăm oferta
Semnăm contractul în două exemplare și ne lăsați un avans simbolic pentru a vă putea programa pentru serviciile de montare.
Semnăm contractul
În ziua stabilită, începem lucrările de construcție ale acoperișului. Demontăm ardezia, dacă este necesar, îndreptăm sau montăm lemnul și materialul selectat.
Montăm acoperișul
Inginerul nostru verifică mersul lucrărilor după finalizarea fiecărei etape de montare. Ne asigurăm că materialele sunt montate conform tehnologiei.
Supraveghem lucrările
Are loc inspecția finală, se recalculează suprafața acoperișului, se achită ultima tranșă, se semnează actele de prestări servicii și se înmână certificatele de garanție.
Finalizăm lucrarea
Pentru amintire, alături de acoperișul nou montat.
Facem o fotografie
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
SCHIMBĂM ARDEZIA
Suntem specializați în schimbarea ardeziei. În doar două săptămâni vă putem ajuta să: remodelați proiectul acoperișului, să demontați ardezia și să montați țiglă metalică sau șindrilă bituminoasă. În proces, dacă este nevoie, turnăm centura de beton, întărim sau schimbăm lemnul din carcasă, căptușim streașina acoperișului cu tablă cutată sau lambriuri din lemn.
În două săptămâni
Înainte
DUPĂ
ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
Alte produse
ALTE SERVICII
sindrila bituminoasa pret md | sindrila bituminoasa pret | sindrila bituminoasa preturi md | catapal pret md | catapal pentru acoperis preturi | catapal | acoperis cu sindrila bituminoasa | gont pret md | pret sindrila bituminoasa | acoperis sindrila bituminoasa | sindrila bituminoasa iko | tigla bituminoasa | acoperis din gont | acoperis din sindrila | cambridge xpress | șindrilă bituminoasă | sindrila bituminoasa pentru acoperis | sindrila bituminoasa solzi | sindrila bituminoasa iko preturi | montare sindrila bituminoasa | sindrila bituminoasa verde | producatori sindrila bituminoasa | ghid montaj sindrila bituminoasa | montaj sindrila bituminoasa | sindrila bituminoasa montaj | sindrila bituminoasa acoperis | montaj sindrila bituminoasa solzi |