Montăm tabla cutată (profnastil)

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.

Tabla cutată

Profilată din tablă suedeză, coreeană, ucraineană sau chineză, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,35 mm și 0,55 mm, cu diferite înălțimi ale profilului în dependență de destinația utilizării, tabla cutată, numită în popor profnastil, este o soluție potrivită pentru atât pentru acoperirea casei, cât și pentru căptușirea streașinei, executarea fațadei sau construcția gardurilor.

Durata media de viață a tablei cutate ajunge și la 50 de ani, totul depinde de tabla din care este profilată. De asemenea, tabla cutată este soluția potrivită pentru construcțiile cu buget redus și cu termen scurt de predare.
LUCRĂRILE NOASTRE
RECENZII DE LA CLIENȚII NOȘTRI

Tipuri de tablă cutată (pROFNASTIL)

PRODUSE, SERVICII ȘI PREȚ
Produse incluse în preț:
Folie anticondens pentru căpriori, rigle de lemn pe căpriori pentru aerisire, șipcă și contrașipcă, tablă cutată, accesoriile de metal pentru picurător, fronton, coamă, conexiunile cu pereții și restul accesoriilor.
Preț orientativ:
De la 40 euro/m2
Montarea streșinii din lemn sau tablă cutată, izolarea termică a acoperișului cu vată minerală, montarea sistemului de scurgere, turnarea centurii de beton.
Servicii și produse calculate suplimentar:
Demontarea foilor de ardezie (șiferului) sau a oalelor vechi, îndreptarea lemnului, montarea tablei cutate, transportarea materialului.
Servicii incluse în preț:
DE CE SĂ ALEGEȚI PRODUSELE NOASTRE?
Asortiment mare
Vă putem oferi orice tip de tablă cutată pentru acoperiș, streașină, fațadă sau gard. Tablă cutată este profilată din tablă suedeză, coreeană, ucraineană sau chineză, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,35 mm și 0,55 mm, disponibilă într-o gamă largă de forme și culori, ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Accesorii potrivite
Modelele de tablă cutată oferite de noi au toate accesoriile necesare pentru o construcție completă: coamă, opritoare de zăpadă, dolii, frontoane etc. Acestea sunt confecționate din aceeași tablă ca și tabla cutată aleasă, ceea ce este important pentru a asigura aspectul omogen al construcției și durabilitatea sa.
Simplitate în montare
Tabla cutată este preferată de către meșteri pentru simplitatea ei în montare. Aceasta se fixează cu holz-șuruburi de structura de lemn a acoperișului sau gardului. Materialul este ușor, aproximativ 4,5-5 kg/m2, ceea ce permite ridicarea fără dificultăți la înălțimi mari.
Garanții
Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea tablei cutate oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea: la coroziune, la culoare și garanții pentru lucrări.
Rezistente și durabile
Lucrăm de ani buni în domeniul construcțiilor, utilizăm la montare tipurile de tablă cutată care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI DIN TABLĂ CUTATĂ?

Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
1.Prețuri corecte
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Din 2014 suntem specializați în construcții, inclusiv cu tabla cutată. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
3.Echipe profesioniste
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate cu tabla cutată.
2.Lucrări de orice complexitate
2.Lucrări de orice complexitate
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate cu tabla cutată.
ETAPELE DE LUCRU
Ne telefonați la nr. 060885565 pentru a stabili când putem să venim să luăm măsurile și să vă prezentăm produsele.
Ne contactați
Ne deplasăm la fața locului și măsurăm dimensiunile viitorului acoperiș sau a celui existent, care trebuie schimbat. Măsurările sunt gratuite pe tot teritoriul Republicii Moldova.
Măsurăm acoperișul
Vă invităm la oficiul pe str. Lunca Bâcului 31/C, Chișinău, pentru a vă prezenta oferta cu toate serviciile și materialele incluse.
Vă prezentăm oferta
Semnăm contractul în două exemplare și ne lăsați un avans simbolic pentru a vă putea programa pentru serviciile de montare.
Semnăm contractul
În ziua stabilită, începem lucrările de construcție ale acoperișului. Demontăm ardezia, dacă este necesar, îndreptăm sau montăm lemnul și materialul selectat.
Montăm acoperișul
Inginerul nostru verifică mersul lucrărilor după finalizarea fiecărei etape de montare. Ne asigurăm că materialele sunt montate conform tehnologiei.
Supraveghem lucrările
Are loc inspecția finală, se recalculează suprafața acoperișului, se achită ultima tranșă, se semnează actele de prestări servicii și se înmână certificatele de garanție.
Finalizăm lucrarea
Pentru amintire, alături de acoperișul nou montat.
Facem o fotografie
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
SCHIMBĂM ARDEZIA
Suntem specializați în schimbarea ardeziei. În doar două săptămâni vă putem ajuta să: remodelați proiectul acoperișului, să demontați ardezia și să montați țiglă metalică sau șindrilă bituminoasă. În proces, dacă este nevoie, turnăm centura de beton, întărim sau schimbăm lemnul din carcasă, căptușim streașina acoperișului cu tablă cutată sau lambriuri din lemn.
În două săptămâni
Înainte
DUPĂ
ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
Alte produse
ALTE SERVICII