CUM ALEGEM ȚIGLA METALICĂ POTRIVITĂ?

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.

Cum alegem țigla metalică potrivită?

Acoperișul unei case reprezintă una dintre cele mai importante investiții atât din punct de vedere al siguranței asigurate, cât și din perspectivă estetică. Întrucât acoperișul este expus intemperiilor în permanență, orice fisură la nivelul acestuia poate provoca daune importante în interiorul casei, în pod sau la mansardă. Alegerea materialelor potrivite se face în funcție de buget, fără a neglija calitatea acestora.
Alegerea țiglei metalice pentru acoperișul casei
Durabilitatea trebuie să fie primul criteriu în alegerea învelitorii, iar țigla metalică prezintă o serie de avantaje importante din acest punct de vedere. Iată care sunt acestea:
ȚIGLA METALICĂ ARCTICA

Tipuri de țiglă metalică

Pe piața materialelor de construcții găsești o mulțime de modele de țiglă metalică pentru acoperiș, catalogate după formă, profil sau culoare.


 • Culoarea acoperișului depinde de vopseaua utilizată pentru a acoperi țigla.

 • Pregătirea metalului se face prin zincare sau galvanizare, procese în funcție de care produsul finit va fi lucios sau mat.

 • Cele mai rezistente materiale în ceea ce privește coroziunea sunt oțelul și aluzincul, dar și acestea au nevoie de tratare cu grund, vopsea și lac protector.

 • Pentru a alege culoarea dorită a acoperișului, trebuie să vă familiarizați cu standardul RAL, în funcție de care se elaborează paletarele materialelor de construcții.

 • În acest caz, este bine să solicitați asistență din partea angajaților magazinului ales pentru achiziție.

Structura foii de tablă SUEDEZĂ SSAB

Alegerea țiglei metalice în funcție de grosimea oțelului

Stratul de zinc adăugat peste metal are rolul de a-i spori acestuia rezistența în fața intemperiilor. Cu cât acest strat este mai gros, cu atât asigură o mai bună durabilitate.


Standardele din domeniu impun o grosime de cel puțin 0.5 mm pentru o foaie de tablă destinată acoperișului. Pentru siguranța casei, este important ca tabla aleasă să aibă o grosime de minimum 0.4 mm. La aceasta se adaugă vopselurile de tratare și stratul de acoperire confecționate din diverse materiale.

ACCESORIILE ȚIGLEI METALICE

Accesoriile țiglei metalice


 • Țigla este doar ultimul strat dintr-un complex de elemente ce alcătuiesc acoperișul. Din acest motiv, investiția trebuie să presupună utilizarea unor materiale de calitate pentru realizarea sub-structurii acestuia.

 • Profilul de susținere, spațiul de aerisire și folia anticondens influențează operațiunea de montaj, mai ales în procesul de lățuire.

Înainte de a alege un model, solicitați fotografii cu îmbinarea țiglelor pe un acoperiș deja realizat. Dacă aveți posibilitatea să vedeți aceste materiale montate pe o construcție, vizita dumneavoastră de documentare va fi una completă. În concluzie, acoperișul din țiglă metalică trebuie privit ca o investiție pe termen lung și atenție sporită trebuie să fie acordată criteriilor de selecție menționate pentru a face alegerea corectă.

ALTE NOUTĂȚI
  DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
  Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

  Toate acestea le primiți gratuit.
  DE CE SĂ ALEGEȚI PRODUSELE NOASTRE?
  Asortiment mare
  Rezistente și durabile
  Garanții
  Vă putem oferi orice tip de învelitoare pentru acoperișul casei dumneavoastră. Țiglă metalică, șindrilă bituminoasă, țiglă ceramică sau tablă cutată, disponibile într-o gamă largă de forme și culori, ne permit să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
  Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor materialele care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.
  Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea produselor oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea.
  SERVICII
  Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
  Montăm șindrilă bituminoasă
  Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

  Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
  Montăm țiglă metalică
  Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

  Garanție: 50 de ani.
  Montăm țiglă ceramică
  Suntem specializați în schimbarea ardeziei. În doar două săptămâni vă putem ajuta să: remodelați proiectul acoperișului, să demontați ardezia și să montați țiglă ceramică. În proces, dacă este nevoie, turnăm centura de beton, întărim sau schimbăm lemnul din carcasă, căptușim streașina acoperișului cu tablă cutată sau lambriuri din lemn.
  Schimbăm foile de ardezie
  Profilată din tablă suedeză, coreeană, ucraineană sau chineză, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,35 mm și 0,55 mm, cu diferite înălțimi ale profilului în dependență de destinația utilizării, tabla cutată, numită în popor profnastil, este o soluție potrivită pentru atât pentru acoperirea casei, cât și pentru căptușirea streașinei, executarea fațadei sau construcția gardurilor.
  Montăm tablă cutată
  DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI?
  Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
  1.Prețuri corecte
  Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
  Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
  3.Echipe profesioniste
  Orice formă, orice structură, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
  2.Acoperișuri de orice complexitate
  2.Acoperișuri de orice complexitate
  Orice formă, orice structură, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
  DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
  Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

  Toate acestea le primiți gratuit.