SISTEMUL DE SCURGERE, mONTARE
PAS CU PAS.

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.

Sistemul de scurgere, montaj pas cu pas

Rolul unui sistem pluvial este să colecteze apa de pe acoperiș și zăpada topită, astfel încât fațada clădirii să rămână uscată și curată.
Montarea sistemului pluvial, pas cu pas

Pentru un sistem pluvial din jgheaburi și burlane funcțional mai mult timp, este necesar să respectați câteva reguli de montare și să folosiți materiale de calitate, care să reziste la coroziunea provocată de umiditate și de radiațiile UV.

MONTAREA CÂRLIGELOR

1. Montarea cârligelor


 • Înainte să montați cârligele, e necesar să trasați o pantă de scurgere spre locul de amplasare a burlanului.

 • Cârligele sunt înșurubate de capăt, apoi, cu ajutorul unei sfori, veți marca linia de montare a celorlalte cârlige. Așa cum am menționat mai sus, panta jgheabului trebuie să fie înclinată cu aproximativ 2-3 mm la fiecare metru liniar.

 • Cârligele le veți fixa pe scânduri, grinzi sau marginea peretelui, la intervale de 60-80 cm.

 • Cârligele de la capete trebuie montate la o distanță de aproximativ 10 centimetri de capetele jgheabului.

 • Cârligele combi trebuie montate direct pe pazie, păstrând o înclinație adecvată a pantei.
MONTAREA RACORDULUI

2. Montarea racordului


 • Pe jgheab veți marca locul în care urmează să fixați racordul. Cu ajutorul unui fierăstrău pentru metale veți decupa o fantă de scurgere. Marginile tăiate le îndoiți către exterior, astfel încât să permită scurgerea apei către racordul jgheab-burlan.

 • Montați racordul pe jgheab. Introduceți marginea îndoită a racordului în îndoitura exterioară a jgheabului.

 • Apăsați racordul pe jgheab și apoi îndoiți capetele tăblițelor în V către marginea interioară a jgheabului, ca să îl fixați cât mai bine.
MONTAREA JGHEABURILOR, COLȚARILOR, CAPACELOR

3. Montarea jgheaburilor, colțarilor și capacelor


 • Montați jgheabul care are deja racordul fixat, introducând partea exterioară a jgheabului în cârlig, apoi apăsați marginea exterioară în închizătoare.

 • Continuați cu montarea următoarelor jgheaburilor și a colțarilor. Păstrați o distanță de 5 mm între acestea.

 • Îmbinați jgheaburile cu piesele de îmbinare și etanșați toate cuplajele dintre jgheaburi și colțari. Conexiunile trebuie făcute la distanțe egale de cârlige.

 • Îmbinările trebuie fixate în partea din spate a jgheaburilor, astfel încât garnitura să se afle la mijlocul cuplajului.

 • Montați clemele pentru partea frontală pe cel de-al doilea jgheab sau colțar, îndoiți clapeta de fixare peste marginea exterioară a jgheabului, închideți-o și apoi îndoiți tăblița.

 • Montați capacele la capetele jgheaburilor. Apăsați urechea frontală pe marginea jgheabului, iar urechea posterioară o vei îndoi în spatele jgheabului. Puteți fixa manual capacul sau cu ajutorul unui ciocan cu cap elastic.
MONTAREA BURLANELOR

4. Montarea burlanelor


 • Marcați pe zid o linie de-a lungul căreia urmează să montați burlanul.

 • Marcați locul unde veți fixa brățara burlanului și pregătiți orificiile de montare. Brățara o veți fixa cu șuruburi speciale, în funcție de tipul fațadei. Dacă, de exemplu, clădirea este izolată pe exterior cu polistiren, trebuie să folosiți șuruburi sau ancore cu o lungime mai mare ca să fixați brățările.

 • Montați primă brățara sub cotul burlanului, iar ultima brățară trebuie să o montați înainte de evacuare. Țineți cont că distanța maximă dintre brățări nu trebuie să fie mai mare de 2 metri.

 • Fixați clemele pentru brățări folosind pene din lemn.

 • Montați cotul de evacuare la capătul burlanului. În cazul în care apa este evacuată la sistemul de canalizare, trebuie să folosiți un burlan cu flanșă.

La final, curățați resturile de tablă tăiată care au rămas în jgheaburi sau alte reziduuri acumulate în urma montării. Resturile rămase vor rugini și pot cauza decolorarea tablei.

ALTE NOUTĂȚI
  DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
  Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

  Toate acestea le primiți gratuit.
  DE CE SĂ ALEGEȚI PRODUSELE NOASTRE?
  Asortiment mare
  Rezistente și durabile
  Garanții
  Vă putem oferi orice tip de învelitoare pentru acoperișul casei dumneavoastră. Țiglă metalică, șindrilă bituminoasă, țiglă ceramică sau tablă cutată, disponibile într-o gamă largă de forme și culori, ne permit să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
  Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor materialele care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.
  Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea produselor oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea.
  SERVICII
  Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
  Montăm șindrilă bituminoasă
  Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

  Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
  Montăm țiglă metalică
  Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

  Garanție: 50 de ani.
  Montăm țiglă ceramică
  Suntem specializați în schimbarea ardeziei. În doar două săptămâni vă putem ajuta să: remodelați proiectul acoperișului, să demontați ardezia și să montați țiglă ceramică. În proces, dacă este nevoie, turnăm centura de beton, întărim sau schimbăm lemnul din carcasă, căptușim streașina acoperișului cu tablă cutată sau lambriuri din lemn.
  Schimbăm foile de ardezie
  Profilată din tablă suedeză, coreeană, ucraineană sau chineză, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,35 mm și 0,55 mm, cu diferite înălțimi ale profilului în dependență de destinația utilizării, tabla cutată, numită în popor profnastil, este o soluție potrivită pentru atât pentru acoperirea casei, cât și pentru căptușirea streașinei, executarea fațadei sau construcția gardurilor.
  Montăm tablă cutată
  DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI?
  Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
  1.Prețuri corecte
  Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
  Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
  3.Echipe profesioniste
  Orice formă, orice structură, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
  2.Acoperișuri de orice complexitate
  2.Acoperișuri de orice complexitate
  Orice formă, orice structură, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
  DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
  Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

  Toate acestea le primiți gratuit.