ACOPERIȘUL -
UN LOC IDEAL PENTRU ODIHNĂ

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru gardul casei dumneavoastră.
RU
RO
Acoperișul - un loc ideal pentru odihnă

Acoperișul poate fi un loc ideal pentru odihnă, cel puțin asta veți vedea prin fotografiile din acest articol.

femeie care se bronzează topless pe acoperiș din țiglă ceramică, din oale ceramice

Un loc cât mai sus pentru bronzat? Acoperișul este numai potrivit pentru a fi cât mai aproape de soare. Doamna din fotografie a ales anume acoperișul pentru a căpăta o nuanță elegantă de bronz pe ten.

odihnă pe acoperiș din țiglă ceramică, o femeie și un bărbat beau ceai, cafea pe acoperiș

O dimineață bună începe cu o cafea sau cu un ceai. Începe și mai bine ziua cu o ceașcă de ceva călduț, servită cât mai aproape de soarele dimineții, cum ar fi pe acoperiș. Cu sisteme de siguranță și o măsuță special concepută pentru acest scop, planul pare să fie deplin. Cum vă pare ideea dată?

bărbat american care se odihnește pe acoperiș din șindrilă bituminoasă, bărbat care stă pe canapea și cu berea în mână

„Az' îi vinerea...” ar cânta Carla's Dreams văzându-l pe acest american, care și-a urcat pe acoperiș canapeaua, cârja și geanta frigorifică, pregătindu-se de venirea weekend-ului sau mă rog, a oricărei zilei de Sărbătoare, Sărbătoare fiind orice zi, conform zvonurilor care circulă pe Internet, în care este ceva de băut.

Nu doar pentru oameni acoperișul pare a fi un loc potrivit pentru odihnă, dar și pentru animăluțele de pe lângă casă. În câteva fotografii au fost surprinse pisici, care au tras un pui de somn direct pe acoperiș. Ultima a avut fericirea de a găsi și o pernă căzută pe țiglele ceramice, pernă care i-a devenit pat pentru o sesiune de dormit.

Noi, cei de la flix construct construim acoperișuri din țiglă ceramică, dar și din țiglă metalică, tablă cutată sau șindrilă bituminoasă.


Doriți mai multe detalii sau o ofertă de preț? Sunați-ne la numărul de telefon 079097529

ALTE ARTICOLE
    DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
    Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

    Toate acestea le primiți gratuit.