Sistem pluvial

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie

Sistem pluvial din jgheaburi și burlane

Sistemul pluvial, profilat din tablă suedeză, mată sau lucioasă, cu grosimea de 0,65 mm (0,57 mm grosimea metalului), disponibil în 8 culori cu posibilitatea de a fi realizat din cupru sau zinc, în dimensiunile 125/87 și 150/100, este menit să preia apele pluviale, asigurând scurgerea direcționată a precipitațiilor atmosferice (ploaie, zăpadă) de pe suprafața acoperișului, evacuarea acestora către sol sau în sistemul de drenare, fără a afecta fațada sau temelia clădirii.
DIMENSIUNI ȘI CULORI
125 / 87
150 / 100
Cupru
Zincat
RAL - 9010 Alb
RAL - 9005 Negru
RAL - 8017 Maro
RAL - 8019 Brun
RAL - 7011 Gri
RAL - 6020 Verde
RAL - 3011 Rosu
RAL - 3009 Caramiziu
PRODUSE, SERVICII ȘI PREȚ
Produse incluse în preț:
Jgheaburi, brățări jgheab, cârlige, capace jgheab, racorduri, burlane și restul accesoriilor pentru un sistem pluvial complet.
Preț orientativ:
De la 25 euro/m2
Montarea streșinii din lemn sau tablă cutată.
Servicii și produse calculate suplimentar:
Demontarea sistemului pluvial vechi dacă este necesar, montarea sistemului pluvial nou, transportarea materialului.
Servicii incluse în preț:

ACCESORII PENTRU SISTEM COMPLET

DE CE SĂ ALEGEȚI SISTEMELE PLUVIALE OFERITE DE NOI?
Asortiment mare
Rezistente și durabile
Prețuri corecte
Vă putem oferi cele mai bune sisteme pluviale pentru acoperișul casei dumneavoastră. Profilat din tablă suedeză, mată sau lucioasă, cu grosimea de 0,65 mm (0,57 mm grosimea metalului), disponibilă în 8 culori cu posibilitatea de a fi realizat din cupru sau zinc, în dimensiunile 125/87 și 150/100, ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor sisteme pluviale care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.
Modelele de sisteme pluviale oferite de noi au toate accesoriile necesare pentru un sistem pluvial complet: brățări jgheab, colțare interioare și exterioare, capace, racorduri jgheab, coturi burlan, brățări burlan etc. Toate sunt confecționate din aceeași tablă, ceea ce este important pentru a asigura aspectul omogen al sistemului pluvial și durabilitatea sa.
Garanții
Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea sistemelor pluviale oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea: 30 ani la coroziune, 15 ani la culoare și garanții pentru lucrări.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA SISTEMULUI PLUVIAL LA ACOPERIȘ?

Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
1.Prețuri corecte
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor, inclusiv cu țiglă metalică. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
2.Echipe profesioniste
ETAPELE DE LUCRU
Ne contactați
Ne telefonați la nr. 060885565 pentru a stabili când putem să venim să luăm măsurile și să vă prezentăm produsele.
Semnăm contractul
Semnăm contractul în două exemplare și ne lăsați un avans simbolic pentru a vă putea programa pentru serviciile de montare.
Finalizăm lucrarea
Are loc inspecția finală, se recalculează suprafața acoperișului, se achită ultima tranșă, se semnează actele de prestări servicii și se înmână certificatele de garanție.
Măsurăm acoperișul
Ne deplasăm la fața locului și măsurăm dimensiunile viitorului acoperiș sau a celui existent, care trebuie schimbat. Măsurările sunt gratuite pe tot teritoriul Republicii Moldova.
Montăm acoperișul
În ziua stabilită, începem lucrările de construcție ale acoperișului. Demontăm ardezia, dacă este necesar, îndreptăm sau montăm lemnul și materialul selectat.
Facem o fotografie
Pentru amintire, alături de acoperișul nou montat.
Vă prezentăm oferta
Vă invităm la oficiul pe str. Lunca Bâcului 31/C, Chișinău, pentru a vă prezenta oferta cu toate serviciile și materialele incluse.
Supraveghem lucrările
Inginerul nostru verifică mersul lucrărilor după finalizarea fiecărei etape de montare. Ne asigurăm că materialele sunt montate conform tehnologiei.
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
SCHIMBĂM ARDEZIA
Suntem specializați în schimbarea ardeziei. În doar două săptămâni vă putem ajuta să: remodelați proiectul acoperișului, să demontați ardezia și să montați țiglă metalică sau șindrilă bituminoasă. În proces, dacă este nevoie, turnăm centura de beton, întărim sau schimbăm lemnul din carcasă, căptușim streașina acoperișului cu tablă cutată sau lambriuri din lemn.
În două săptămâni
Înainte
DUPĂ
LUCRĂRILE NOASTRE
ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
Alte SERVICII