Scări Fakro de acces în pod

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie

Scări Fakro de acces în pod

Scările Fakro asigură accesul în pod, ușor și în siguranță. Fiind scări pliabile, ele economisesc spațiul încăperii, oferă simplitate și siguranță în utilizare. Asigurând un nivel înalt de termoizolare, acestea permit păstrarea energiei termice în încăperea unde sunt utilizate.
VIDEO PREZENTAREA PRODUSULUI
LUCRĂRILE NOASTRE
Executăm orice proiect cu aceeași înflăcărare.
DE CE SĂ ALEGEȚI SCĂRILE DE ACCES ÎN POD OFERITE DE NOI?
Dimensiuni diferite
Vă putem oferi diverse dimensiuni de scări pentru acces în pod, cu lungime diferită, ca să se integreze perfect între tavan și pardosea.
Ferestre inteligente
Considerăm că produsele noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al scării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Prețuri corecte
Considerăm că produsele noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al ferestrelor, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Rezistente și durabile
Lucrăm de ani buni cu scările Fakro de acces în pod, pentru că și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.
Economisirea spațiului
Scările Fakro de acces în pod sunt compuse din 3 segmente pliabile. Scara este închisă la nivelul tavanului și astfel nu fură din spațiul încăperii.
Garanții
Pe parcursul activității, am testat scările Fakro și putem garanta calitatea lor. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea: 3 ani pentru scară și garanții pentru lucrările de instalare.
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
SERVICII
Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
Montăm țiglă metalică
Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
Montăm șindrilă bituminoasă
Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

Garanție: 50 de ani.
Montăm țiglă ceramică
Suntem specializați în schimbarea ardeziei. În doar două săptămâni vă putem ajuta să: remodelați proiectul acoperișului, să demontați ardezia și să montați țiglă ceramică. În proces, dacă este nevoie, turnăm centura de beton, întărim sau schimbăm lemnul din carcasă ca să susțină mai mult de 40 kg/m2, căptușim streașina acoperișului cu tablă cutată sau lambriuri din lemn.
Schimbăm foile de ardezie
Profilată din tablă suedeză, coreeană, ucraineană sau chineză, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,35 mm și 0,55 mm, cu diferite înălțimi ale profilului în dependență de destinația utilizării, tabla cutată, numită în popor profnastil, este o soluție potrivită pentru atât pentru acoperirea casei, cât și pentru căptușirea streașinei, executarea fațadei sau construcția gardurilor.
Montăm tablă cutată
LUCRĂRILE NOASTRE
ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
Alte produse