Decking

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Decking din lemn plastifiat WPC în R. Moldova. Materiale de calitate superioară, la preț corect
vă oferă un asortiment mare de decking din lemn plastifiat WPC, disponibil în stoc. WPC-ul, numit în engleză Wood Polymer Composite, este un material nou, inovațional și ecologic.
Lemnul plastifiat WPC (Wood Polymer Composite), numit și lemn compozit, este potrivit pentru pardoseala teraselor exterioare. Produs din mixtura rumegușului sau făinei de lemn și a polietilenei de mare densitate (HDPE - high-density polyethylene), WPC-ul beneficiază de avantajele ambelor materiale, oferă durabilitatea și rezistența plasticului și se evidențiază prin naturalețea și aspectul plăcut al lemnului.
Decking din lemn plastifiat WPC
Dimensiuni:
140х25х3000 mm, 150х24х3000 mm | 6,66-7,4 m.l./m2 | 16-20 kg/m2
Prețuri:
1400-1900 lei/m²
Decking rezistă la încovoiere, datorită profilurilor tubulare, ceea ce permite utilizarea sa intensivă. Rezistă ani de zile le cele mai diverse condiții meteorologice, la paraziții lemnului (insecte, putregai, fungi), la clor și săruri. Are o suprafață anti-lunecare, este ușor de întreținut, ușor de curățat și nu necesită lucrările ulterioare de menținere, precum vopsire sau impermeabilizare.
Doriți mai multe detalii sau o ofertă de preț?
Sunați-ne la numărul de telefon 079097529, scrieți-ne aici pe chat sau vizitați oficiul allconstruct.
LUCRĂRILE NOASTRE
Toate modelele de decking:
GALERIE FOTO
Executăm orice proiect cu aceeași înflăcărare.
DE CE SĂ ALEGEȚI MODELELE DE DECKING OFERITE DE NOI?
Asortiment mare
Garanții
Deckingul este disponibil într-o gamă largă de culori, texturi, profile și grosimi, ceea ce ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Pe parcursul activității, am testat diverși producători de decking și putem garanta calitatea produselor oferite de noi. La noi primiți produse de top cu garanții reale pentru acestea.
Prețuri corecte
Considerăm că produsele noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Rezistente și durabile
Lucrăm de ani buni în domeniul construcțiilor, utilizăm doar modelele de decking din lemn plastifiat WPC care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Deckingul rezistă la încovoiere, datorită profilurilor tubulare, ceea ce permite utilizarea sa intensivă. Rezistă ani de zile le cele mai diverse condiții meteorologice, nu-i sunt strașnici paraziții lemnului (insecte, putregai, fungi), clorul sau sărurile. Deckingul este ușor de întreținut și nu necesită lucrările ulterioare de menținere, precum vopsire sau impermeabilizare.
Proiecte de orice complexitate
Executăm proiecte de orice complexitate cu decking din lemn plastifiat WPC, pe dimensiunile necesare.
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Scrieți-ne datele de contact, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru proiectul dumneavoastră.
Alte produse