Produse pentru acoperiș

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie, la preț corect

Ferestre pentru mansardă

Ferestrele de mansardă Velux sunt soluția potrivită pentru iluminarea și aerisirea mansardei locuibile. Sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, în două finisaje, cu design elegant și operare facilă a ferestrelor cu o singură mână. Toate ferestrele Velux cu operare superioară sunt potrivite pentru majoritatea pantelor de acoperiș. Garanții: 10 ani la ferestre, 3 ani la accesorii.

Scară Fakro de acces în pod

Scările Fakro asigură accesul în pod, ușor și în siguranță. Fiind scări pliabile, ele economisesc spațiul încăperii, oferă simplitate și siguranță în utilizare. Asigurând un nivel înalt de termoizolare, acestea permit păstrarea energiei termice în încăperea unde sunt utilizate.

Sistem pluvial

Sistemul pluvial, profilat din tablă suedeză, mată sau lucioasă, cu grosimea de 0,65 mm (0,57 mm grosimea metalului), disponibil în 10 culori cu posibilitatea de a fi realizat din cupru sau zinc, în dimensiunile 125/87 și 150/100, este menit să preia apele pluviale, asigurând scurgerea direcționată a precipitațiilor atmosferice (ploaie, zăpadă) de pe suprafața acoperișului, evacuarea acestora către sol sau în sistemul de drenare, fără a afecta fațada sau temelia clădirii.

Servicii și materiale incluse: jgheaburi, burlane, accesorii necesare pentru sistem complet, transport, montare.

Garanții: 30 ani la coroziune, 15 ani la culoare.
DE CE SĂ ALEGEȚI PRODUSELE NOASTRE?
Asortiment mare
Rezistente și durabile
Prețuri corecte
Vă putem oferi orice tip de produse pentru acoperișul casei dumneavoastră, toate pentru a avea un acoperiș complet, ca funcționalitate și aspect.
Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor materialele care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.
Considerăm că produsele noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al produsului, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Garanții
Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea produselor oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea.
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
Montăm șindrilă bituminoasă
Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
Montăm țiglă ceramică
Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

Garanție: 50 de ani.
Montăm țiglă metalică
Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
SERVICII
LUCRĂRILE NOASTRE
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
Alte produse