povestea băiețelului care a făcut găuri în gard

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru gardul casei dumneavoastră.
RU
RO
Povestea băiețelului care a făcut găuri în gard

A fost odată un băiețel care își pierdea cumpătul din orice și se purta urât cu cei din jur, inclusiv cu părinții lui.

Într-o zi, tatăl lui i-a dat o pungă plină de cuie și un ciocan și i-a spus fiului său că de acum înainte, de câte ori simte că începe să își piardă cumpătul, să bată câte un cui în gard.

În prima zi, baiețelul a bătut în gard 37 de cuie. Apoi, în următoarele zile, pe măsură ce a învățat să își controleze furia puțin, numărul cuielor bătute în gard a început să scadă. În scurt timp, băiețelul avea să constate că este mai ușor să te controlezi, decât să bați cuie în gard.

Și în cele din urmă a venit și ziua în care baiețelul nu a mai trebui să bată niciun cui în gard. Atunci a fugit repede să îi spună acest lucru și tatălui său. După ce i-a povestit acestuia despre marea lui realizare, tatăl i-a spus să meargă acum și să scoată câte un cui din gard în fiecare zi în care reușește să își stăpânească furia.

Zilele au trecut și băiețelul a reușit în cele din urmă să scoată toate cuiele din gard. De această dată, micuțul a fost și mai încântat să îi dea această veste tatălui său. Tatăl l-a felicitat și i-a spus că este mândru de ceea ce a reușit!

Apoi, tatăl l-a luat pe băiețel de mână și au mers împreună la gardul în care cel mic a bătut acele cuie.

“Ai făcut foarte bine ceea ce ai făcut, dragul meu. Sunt foarte mândru de ceea ce ai realizat. Dar acum uită-te la găurile din gard. Vor rămâne acolo pentru totdeauna. Gardul nu va mai fi niciodată la fel. Același lucru se întâmplă și atunci când spui lucruri la mânie, acestea lasă o cicatrice în sufletul celui căruia i le adresezi, la fel cum sunt și acestea din gard. Poți să înfigi un cuțit într-un om și apoi să îl scoți. Nu contează de câte ori spui că îți pare rău, rana va fi în continuare acolo. O rană făcută prin cuvinte este la fel de dureroasă ca și o rană fizică.”

povestea băiețelului care a făcut găuri în gard

Cu un gard din jaluzele metalice vă putem ajuta noi, echipa flix construct.


Doriți mai multe detalii sau o ofertă de preț? Sunați-ne la numărul de telefon 079097529!

ALTE ARTICOLE
    DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
    Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

    Toate acestea le primiți gratuit.