ȘINDRILA BITUMINOASĂ IKO CAMBRIDGE XTREME

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie
ȘINDRILA BITUMINOASĂ
IKO CAMBRIDGE XTREME
Șindrila bituminoasă IKO Cambridge Xtreme reprezintă cea mai bună alegere pentru un acoperiș perfect cu șindrilă bituminoasă. Această șindrilă laminată autoadezivă, cu aspect exclusivist 3D, are o adaptabilitate impresionantă indiferent de forma acoperișului sau pantă (între 9,5° și 90°) și asigură protecție maximă acoperișului casei dvs.

Cambridge Xtreme 9.5° șindrila ideală pentru acoperișurile cu pantă indiferent că intenționați să construiți o casă, un proiect rezidențial complex, o clădire de utilitate publică, un centru comercial sau un complex hotelier exclusivist.

Până nu de curând, șindrilele erau recomandate a fi instalate pe acoperișuri cu pantă cuprinsă între minim 15° și maxim 85°. Șindrila Cambridge Xtreme 9,5° depășește cu 35% cerințele de pantă minimă! Spre deosebire de majoritatea învelitorilor, limitate a fi specificate pe acoperișuri cu pantă minimă de 15°, Cambridge Xtreme 9,5° poate fi folosită pe acoperișurile cu pantă minimă de 9,5°(!). În ce privește panta maximă, această șindrilă de top poate fi montată chiar și pe pereți verticali ! Astfel, Cambridge Xtreme 9,5° deschide noi perspective în ce privește aplicațiile pe acoperișurile cu pantă; de la 9,5°(!) până la 90°. Fără limitări atunci când vizați realizarea acoperisului dvs. cu șindrilă!

Șindrila bituminoasă IKO este un produs Premium în gama șindrilelor bituminoase disponibile pe piață. În corespundere cu această clasificare, IKO, fiind sigur de calitatea produselor sale, oferă Garanție PLATINUM: la identificarea oricărui defect de producere, ei compensează absolut toate costurile pentru demontarea acoperișului, transportul materialului nou și montarea lui. Sunteți asigurați din toate punctele de vedere. Este disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ceea ce înseamnă că se va găsi modelul potrivit chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
DATE TEHNICE
Lungimea plăcii de şindrilă (conform EN544)
Înălțimea plăcii de şindrilă (conform EN544)
Greutate
Acoperire/pachet
Şindrile/pachet
Pachete/palet
Aderența finisajului protector (EN 12039)
Rezistența la tracțiune (longitudinal)* (EN 12311-1)
Rezistența la tracțiune (transversal)* (EN 12311-1)
Alungire longitudinală + transversală* (EN 12311-1)
Rezistența la sfâșiere cu cuiul* (EN 12311-1)
Performanța la foc exterior
Reacția la foc
Garanția de Platină
Garanția totală - sistemul de garanție IKO
1038 mm (± 3)
349 mm (± 3)
± 11,8 kg/m²
3,10 m²
20
45
max. 1,2 g
800 N/50 mm

550 N/50 mm

3,5%

130 N
Clasa BroofT1
Clasa E
15 ani
30ani
CULORI
(43) Verde amazon strălucitor | (49) Earthtone cedar | (50) Harvard slate | (52) Dual black
(53) Autumn brown | (54) Aged redwood | (55) Riviera red
DESCĂRCAȚI
GALERIA FOTO
LUCRĂRI CU ȘINDRILA BITUMINOASĂ IKO CAMBRIDGE XTREME
DE CE SĂ ALEGEȚI PRODUSELE NOASTRE?
Asortiment mare
Vă putem oferi orice tip de șindrilă bituminoasă pentru acoperișul casei dumneavoastră. Șindrilă bituminoasă de la diverși producători cu renume mondial, disponibilă într-o gamă largă de forme și culori, ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Rezistente și durabile
Garanții
Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea șindrilei bituminoase oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea. Pentru șindrila bituminoasă IKO, considerată o șindrilă clasa Premium, oferim Garanție Platinum. Aceasta presupune înlocuirea totală a materialului, compensarea cheltuielilor de montare, demontare și transport în cazul în care este depistat un defect de producere.
Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor tipurile de șindrilă bituminoasă care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Șindrila bituminoasă este produsă pe bază de bitum oxidat și fibră de sticlă. Rola de fibră de sticlă este acoperită pe ambele părți cu un strat de bitum, granule minerale și stabilizatori naturali care îi conferă șindrilei rezistență și durabilitate mai mare. Șindrilele bituminoase sunt rezistente la foc și nu reprezintă un pericol de incendiu.
Montăm șindrilă bituminoasă
Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
Montăm țiglă ceramică
Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

Garanție: 50 de ani.
Montăm țiglă metalică
Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
SERVICII

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI DIN ȘINDRILĂ?

Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
1.Prețuri corecte
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor, inclusiv cu țiglă metalică. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
3.Echipe profesioniste
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
2.Acoperișuri de orice complexitate
2.Acoperișuri de orice complexitate
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.