ȘINDRILA BITUMINOASĂ IKO SUPERGLASS 3-TAB

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie
ȘINDRILA BITUMINOASĂ
IKO SUPERGLASS 3-TAB
Șindrila bituminoasă IKO Superglass este cea mai cunoscută șindrilă din gama IKO rezidențial, cu un raport optim calitate/preț și o paletă diversificată de culori.

Chiar dacă șindrila Superglass este disponibilă la un preț competitiv, este o alegere economică și sigură pentru proiectul dvs. rezidențial, casa de vacanță sau dependințele casei. Ca și majoritatea șindrilelor IKO, șindrilele Superglass au performanța și calitatea certificată ETA (Agrement Tehnic European). Forma dreptunghiulară extinde aplicabilitatea șindrilelor Superglass atât ca și învelitoare de acoperiș cât și ca și accesoriu folosit pentru realizarea închiderilor de coamă atunci când sunt specificate și alte tipuri de șindrile din gama IKO.

Șindrila Superglass poate fi folosită și pentru confecționarea benzii de pornire. Trebuie doar sa decupați canelurile plăcilor de șindrilă și începe montajul învelitorii fără alte accesorii. O altă utilizare frecventă a șindrilelor Superglass este pentru confecționarea închiderilor de coamă. Consultați video ghidul următor pentru a vă familiariza cu tehnica de decupare a plăcilor de șindrilă Superglass. Gama diversificată de culori facilitează specificarea șindrilelor Superglass pentru realizarea închiderilor de coamă pentru mai multe tipuri de șindrile, ca de exemplu gama de șindrile laminate Cambridge (Xtreme sau Xpress). Pe scurt puteți folosi șindrilele Superglass pentru realizarea oricărui detaliu al învelitorii de acoperiș din șindrilă IKO.

Șindrila bituminoasă IKO este un produs Premium în gama șindrilelor bituminoase disponibile pe piață. În corespundere cu această clasificare, IKO, fiind sigur de calitatea produselor sale, oferă Garanție PLATINUM: la identificarea oricărui defect de producere, ei compensează absolut toate costurile pentru demontarea acoperișului, transportul materialului nou și montarea lui. Sunteți asigurați din toate punctele de vedere. Este disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ceea ce înseamnă că se va găsi modelul potrivit chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
DATE TEHNICE
Lungimea plăcii de şindrilă (conform EN544)
Înălțimea plăcii de şindrilă (conform EN544)
Greutate
Acoperire/pachet
Şindrile/pachet
Pachete/palet
Aderența finisajului protector (EN 12039)
Rezistența la tracțiune (longitudinal)* (EN 12311-1)
Rezistența la tracțiune (transversal)* (EN 12311-1)
Alungire longitudinală + transversală* (EN 12311-1)
Rezistența la sfâșiere cu cuiul* (EN 12311-1)
Performanța la foc exterior
Reacția la foc
Garanția de Platină
Garanția totală - sistemul de garanție IKO
1000 mm (± 3)
336 mm (± 3)
± 9,6 kg/m²
3 m²
21
51
max. 1,2 g
900 N/50 mm

600 N/50 mm

3,5%

140 N
Clasa BroofT1
Clasa E
5 ani
15 ani
CULORI
(01) Negru | (03) Verde Amazon | (07) Brun | (10) Roșu
(16) Azur | (31) Ardezie | (49) Earthtone cedar | (50) Harvard Slate
(52) Dual black | (53) Autumn brown | (55) Riviera red | (51) Eastern grey
(54) Aged redwood
DESCĂRCAȚI
GALERIA FOTO
LUCRĂRI CU ȘINDRILA BITUMINOASĂ IKO SUPERGLASS 3-TAB
DE CE SĂ ALEGEȚI PRODUSELE NOASTRE?
Asortiment mare
Vă putem oferi orice tip de șindrilă bituminoasă pentru acoperișul casei dumneavoastră. Șindrilă bituminoasă de la diverși producători cu renume mondial, disponibilă într-o gamă largă de forme și culori, ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Rezistente și durabile
Garanții
Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea șindrilei bituminoase oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea. Pentru șindrila bituminoasă IKO, considerată o șindrilă clasa Premium, oferim Garanție Platinum. Aceasta presupune înlocuirea totală a materialului, compensarea cheltuielilor de montare, demontare și transport în cazul în care este depistat un defect de producere.
Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor tipurile de șindrilă bituminoasă care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Șindrila bituminoasă este produsă pe bază de bitum oxidat și fibră de sticlă. Rola de fibră de sticlă este acoperită pe ambele părți cu un strat de bitum, granule minerale și stabilizatori naturali care îi conferă șindrilei rezistență și durabilitate mai mare. Șindrilele bituminoase sunt rezistente la foc și nu reprezintă un pericol de incendiu.
Montăm șindrilă bituminoasă
Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
Montăm țiglă ceramică
Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

Garanție: 50 de ani.
Montăm țiglă metalică
Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
SERVICII

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI DIN ȘINDRILĂ?

Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
1.Prețuri corecte
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor, inclusiv cu țiglă metalică. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
3.Echipe profesioniste
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
2.Acoperișuri de orice complexitate
2.Acoperișuri de orice complexitate
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.