Țigla CERAMică ROBEN PIEMONT PENTRU ACOPERIȘ

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie
Țigla CERAMică
ROBEN PIEMONT
Țigla ceramică Roben Piemont este concepută pentru a asigura o etanșeitatea excepțională. Această țiglă poate fi montată pe acoperișe cu un unghi foarte mic, menținându-și calitățile excepționale specific țiglei ceramice. Fiind o alegere calculată, Piemont permite o toleranță inegalabilă în spațierea căpriorilor. Țigla ceramică Piemont este rezistentă la rupere, condiții meteorologice aspre și manifestă o absorbție redusă de apă. Perfectă atât pentru acoperișuri noi, cât și pentru lucrări de renovare, țigla ceramică Roben este o țiglă prolifică, cu o serie de caracteristici tehnici care îi permit să fie apreciată atât de montatori, cât și de clienți. Un design clasic, cu o tentă modernă, recomandă țigla ceramică Roben Piemont pentru casele în ​​stil tradițional și pentru cele care abordează stilul modern.

DATE TEHNICE
Dimensiuni: 290 x 472 mm

Lățime acoperită: 24,5 cm

Lungime acoperita: 36,5 - 40,3 cm

Înclinație minimă: 22°
Necesar țiglă: 10,1 - 11,2 buc./m²
Greutate bucată: 3,97 kg/buc.
Greutate pe suprafață: 40,1 - 44,5 kg/m²

Pachet mic: 4 bucăți

Palet: 240 bucăți

Greutate palet complet: 983 kg

CULORI
Maro închis | Trentino | Titania
ACCESORII
DESCĂRCAȚI
GALERIA FOTO
LUCRĂRI CU ȚIGLA CERAMICĂ ROBEN PIEMONT
DE CE SĂ ALEGEȚI ȚIGLA CERAMICĂ ROBEN OFERITĂ DE NOI?
Asortiment mare
Garanții
Vă putem oferi orice model de țiglă ceramică Roben pentru acoperișul casei dumneavoastră. Țigla ceramică este disponibilă într-o gamă largă de modele și culori, ceea ce ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea țiglei ceramice oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea: 50 de ani pentru țigla ceramică Creaton și garanții pentru lucrări.
Rezistente și durabile
Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor tipurile de țiglă ceramică care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Durata medie de viață a țiglelor ceramice este de 150 de ani. Un acoperiș cu țiglă ceramică poate fi numit pe bună dreptate un acoperiș pentru generații.
Montăm șindrilă bituminoasă
Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
Montăm țiglă ceramică
Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

Garanție: 50 de ani.
Montăm țiglă metalică
Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
SERVICII

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI DIN ȚIGLĂ CERAMICĂ?

Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
1.Prețuri corecte
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor, inclusiv cu țiglă metalică. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
3.Echipe profesioniste
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
2.Acoperișuri de orice complexitate
2.Acoperișuri de orice complexitate
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.