Țigla CERAMică
SICERAM FRANCIA TERRA ROSSA

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie
Țigla CERAMică
SICERAM FRANCIA
Țigla ceramică Siceram Francia, este un tip de țiglă nouă, în format mare, cu un necesar de 10 buc./m2, cu un raport calitate-preț optim, o productivitate crescută la montaj, consum redus de material lemnos, precum și un aspect estetic deosebit, aspect datorat formelor de ipsos folosite în producție. Aceste avantaje o recomandă pentru o gamă largă de acoperișuri. Aspectul rustic al acestei țigle, căldura emanată de culoarea naturală a ceramicii completează avantajele enumerate mai sus. În rezultat, avem o țiglă cu un randament efectiv, garantată de producător pentru 40 de ani.
DATE TEHNICE
Dimensiuni țiglă: 295 x 492 mm
Înclinație minimă: 18°
Necesar țiglă: 10 buc./m²
Rectilinitate longitudinală: 1,0%
Coeficient de planeitate: 0,6
Coeficient de impermeabilitate, ICX = 0,8
Capacitate portantă: min. 1200 N
Greutate bucată: 4,40 kg/buc.
Greutate pe suprafață: 44 kg/m²
Rezistență la îngheț: 150 cicluri
Distanța între șipci: 41 cm ± 0,2 mm
Lungimea șipcii: pas de 25 + 6 cm

Mod de prindere pe șipci: 2 ciocuri și o gaură de cui

CULORI
Terra Rossa
ACCESORII
DESCĂRCAȚI
GALERIA FOTO
LUCRĂRI CU ȚIGLA CERAMICĂ SICERAM FRANCIA TERRA ROSSA
DE CE SĂ ALEGEȚI ȚIGLA CERAMICĂ
OFERITĂ DE NOI?
Asortiment mare
Garanții
Vă putem oferi orice model de țiglă ceramică pentru acoperișul casei dumneavoastră. Țigla ceramică este disponibilă într-o gamă largă de modele și culori, ceea ce ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea țiglei ceramice oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea: 50 de ani pentru țigla ceramică Creaton și garanții pentru lucrări.
Rezistente și durabile
Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor tipurile de țiglă ceramică care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Durata medie de viață a țiglelor ceramice este de 150 de ani. Un acoperiș cu țiglă ceramică poate fi numit pe bună dreptate un acoperiș pentru generații.
Montăm șindrilă bituminoasă
Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
Montăm țiglă ceramică
Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

Garanție: 50 de ani.
Montăm țiglă metalică
Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
SERVICII

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI DIN ȚIGLĂ CERAMICĂ?

Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
1.Prețuri corecte
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor, inclusiv cu țiglă metalică. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
3.Echipe profesioniste
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
2.Acoperișuri de orice complexitate
2.Acoperișuri de orice complexitate
Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.