Țigla metalică GENEVa PENTRU ACOPERIȘ

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
Materiale de calitate superioară și servicii la cheie
Țigla metalică GENEVA
Profilată din tablă slovacă sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,45 mm și 0,50 mm, țigla metalică Alpina este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă.
DATE TEHNICE
Specificații
Adâncime val: 25 mm
Lățime totală: 1200 mm
Lungime maximă: 6000 mm
Înclinație minimă: 14°
Înălțime cută: 30 mm
Lungime modul: 350 mm
Lățime utilă de acoperire: 1150 mm
Lungime minimă: 750 mm
Greutate pe suprafață: ≈ 5 kg/m2
CULORI
Finisaj Brilliant - Gama Premium
Finisaj Matt - Gama Standard
ACCESORII
GALERIA FOTO
LUCRĂRI CU ȚIGLA METALICĂ GenevA
DE CE SĂ ALEGEȚI ȚIGLA METALICĂ GENEVA OFERITĂ DE NOI?
Asortiment mare
Rezistente și durabile
Accesorii potrivite
Țigla metalică Geneva este profilată din tablă slovacă sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,50 mm, disponibilă într-o gamă largă de culori, ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor țigla metalică Geneva profilată din acele tipuri de tablă care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.
Țigla metalică Geneva oferită de noi are toate accesoriile necesare pentru un acoperiș complet: coamă, opritoare de zăpadă, dolii, frontoane etc. Acestea sunt confecționate din aceeași tablă ca și țigla metalică, ceea ce este important pentru a asigura aspectul omogen al acoperișului și durabilitatea sa.
Garanții
Pe parcursul activității, am testat diverși producători de tablă și putem garanta calitatea țiglei metalice oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea: de la 20 ani la coroziune, de la 10 ani la culoare și garanții pentru lucrări.
Montăm șindrilă bituminoasă
Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
Montăm țiglă ceramică
Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

Garanție: 50 de ani.
Montăm țiglă metalică
Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
SERVICII
DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI DIN ȚIGLĂ METALICĂ?
Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
1.Prețuri corecte
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor, inclusiv cu țiglă metalică. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
3.Echipe profesioniste
Orice formă, orice structură, cu pantă minimă de 14°, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
2.Acoperișuri de orice complexitate
2.Acoperișuri de orice complexitate
Orice formă, orice structură, cu pantă minimă de 14°, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.
PRODUSE PENTRU ACOPERIȘ
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.