LUXVILLA.mD
TERASĂ CU DECKING WPC
Cojușna, Strășeni

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
  • /
  • /
LUXVILLA.MD
TERASĂ CU DECKING
DIN LEMN PLASTIFIAT WPC,
SATUL COJUȘNA, RAIONUL STRĂȘENI
Vă prezentăm o terasă executată cu pardoseală din decking din lemn plastifiat, de model Imitație lemn maro, la LuxVilla, situată în satul Cojușna, raionul Strășeni, la doar câteva minute cu mașina de cartierul Sculeanca din Chișinău. Ultimele zile însorite mai zăbovesc pe meleagurile noastre și o scufundare în piscină poate fi înțeleasă. Ce bine e că picăturile de apă din piscină, sărite fiind pe scândurile de decking, nu le afectează, acestea nu se umflă și nu crapă, ceea ce le recomandă pentru așa utilizare.

Lemnul plastifiat este numai potrivit pentru pardoseala teraselor exterioare. Produs din mixtura făinei de lemn și a polietilenei de mare densitate, el beneficiază de avantajele ambelor materiale, oferă durabilitatea și rezistența plasticului și se evidențiază prin naturalețea și aspectul plăcut al lemnului. Rezistă la încovoiere, rezistă ani de zile le cele mai diverse condiții meteorologice, nu-i sunt strașnici paraziții lemnului, clorul sau sărurile. Este ușor de întreținut și nu necesită lucrările ulterioare de menținere, precum vopsire sau impermeabilizare.

Doriți o ofertă pentru terasă cu decking? Sunați-ne!

060198304

Montăm decking din lemn plastifiat WPC

GRATUIT: măsurări, consultații și oferte la numerele de telefon:


060198304

ALTE LucrĂri
Doriți mai multe detalii sau o ofertă de preț?
Sunați-ne la numărul de telefon 060198304 scrieți-ne aici pe chat sau vizitați oficiul flix construct.
Toate modelele de decking:
DE CE SĂ ALEGEȚI MODELELE DE DECKING OFERITE DE NOI?
Asortiment mare
Garanții
Deckingul este disponibil într-o gamă largă de culori, texturi, profile și grosimi, ceea ce ne permite să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
Pe parcursul activității, am testat diverși producători de decking și putem garanta calitatea produselor oferite de noi. La noi primiți produse de top cu garanții reale pentru acestea.
Prețuri corecte
Considerăm că produsele noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Rezistente și durabile
Lucrăm de ani buni în domeniul construcțiilor, utilizăm doar modelele de decking din lemn plastifiat WPC care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea. Deckingul rezistă la încovoiere, datorită profilurilor tubulare, ceea ce permite utilizarea sa intensivă. Rezistă ani de zile le cele mai diverse condiții meteorologice, nu-i sunt strașnici paraziții lemnului (insecte, putregai, fungi), clorul sau sărurile. Deckingul este ușor de întreținut și nu necesită lucrările ulterioare de menținere, precum vopsire sau impermeabilizare.
Proiecte de orice complexitate
Executăm proiecte de orice complexitate cu decking din lemn plastifiat WPC, pe dimensiunile necesare.
ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Scrieți-ne datele de contact, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru proiectul dumneavoastră.