ȚIGLA METALICĂ ROOFART ARCTICA,
S. MĂGDĂCEȘTI #2
RAIONUL CRIULENI

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
  • /
  • /
ȚIGLA METALICĂ ROOFART ARCTICA,
TABLĂ ITALIANĂ, RAL 7016,
SATUL MĂGDĂCEȘTI, RAIONUL CRIULENI
Vă prezentăm câteva fotografii cu o lucrare a echipei noastre, din satul Măgdăcești, raionul Criuleni, unde am executat lucrările de reconstrucție a acoperișului acestei case, cu țigla metalică Roofart Arctica, din tablă italiană, culoarea antracit RAL 7016, grosimea metalului 0,45 mm, grosimea totală - 0,48 mm, zinc - 225 g/m2, cu garanție 30 de ani la coroziune și 15 ani la culoare.

De asemenea, am dotat acoperișul cu sistem pluvial din jgheaburi și burlane, iar streașina acoperișului am căptușit-o cu tablă cutată (profnastil) Imitație lemn antracit.

Planificați construcția sau schimbarea acoperișului și doriți să prindeți un preț bun? Sunați acum!

060198302

Construim acoperișuri din țiglă metalică.

GRATUIT: măsurări, consultații și oferte la numărul de telefon:


060198302

ALTE LucrĂri

Montăm șindrilă bituminoasă

Montăm țiglă ceramică

Montăm țiglă metalică

Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

Garanție: 50 de ani.
Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI?
Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
1.Prețuri corecte
Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
3.Echipe profesioniste
Orice formă, orice structură, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
2.Acoperișuri de orice complexitate
2.Acoperișuri de orice complexitate
Orice formă, orice structură, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

Toate acestea le primiți gratuit.