TOP 5 ACOPERIȘURI
DECORATE DE
CRĂCIUN

Scrieți-ne doar numărul de telefon, vă sunăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru acoperișul casei dumneavoastră.
TOP 5 Acoperișuri Decorate de Crăciun și Anul Nou

În articolul acesta vă prezentăm top 5 acoperișuri decorate pentru Crăciun și Sărbătorile de Iarnă într-o manieră frumoasă și neordinară.

brad care străpunge un acoperiș din șindrilă bituminoasă (gont) IKO, Patrick Kruger, Seattle, Statele Unite ale Americii
1) Patrick Kruger din orașul american Seattle, în febra Sărbătorilor de Iarnă, în ajun de Crăciun, s-a pomenit cu un brad puțin mai înalt decât înălțimea salonului, unde planifica să-l instaleze. Fiind arhitect de profesie, Patrick a găsit o soluție ingenioasă, dar și neordinară: a tăiat vârful bradului și l-a fixat de acoperiș, a adăugat foi de șindrilă bituminoasă, ca să creeze impresia unui brad ce străpunge acoperișul ca să crească tot mai sus. Văzut din stradă, acest brad cu siguranță îți atrage privirea și admirația, așa cum a făcut-o și cu multiple surse mass-media, prin care și CNN, care au venit la fața locului să documenteze creația.
brad care străpunge un acoperiș din șindrilă bituminoasă (gont) IKO, Nigel Field, orașul Lincolnwood, statul Illinois, Statele Unite ale Americii
2) Americanul Nigel Field din orașul Lincolnwood, statul Illinois, a mers și mai departe: a cumpărat un brad și mai înalt, care să străpungă acoperișul casei sale de 2 etaje! L-a tăiat pe părți, prima parte - la etajul 1, a doua - la etajul 2 și cireașa de pe tort, partea 3 - pe acoperișul casei din șindrilă bituminoasă. Ca să fie atractiv și pe timp de seară, a decorat bradul cu luminițe și o stea în vârf.

În S.U.A. și Marea Britanie, în general, într-un timp a pornit o modă la așa decorare de Crăciun, mulți proprietari de case au utilizat procedeul de „străpungere” a acoperișului cu bradul.

3) Într-un moment de frustrare, în timp ce decora casa cu luminițe de Sărbătoare, lui Chris Olson din orașul american Denver, i-a venit ideea de a-și speria un pic soția: utilizând careva dintre hainele pe care el le purta la vremea aceea, Chris a făcut un manechin și l-a atârnat de jgheabul acoperișului. Astfel, el dorea să o amăgească pe soția sa, ca aceasta să creadă că el cade de pe acoperiș. Soția a apreciat gluma și împreună au decis să lase decorațiunea pe acoperiș. Cei care nu au apreciat „decorarea” de Crăciun au fost poliția și pompierii, care au fost chemați la fața locului de câteva ori de către trecători, care credeau că manechinul este un bărbat ce are nevoie de ajutor.

4) Cum ar fi să-l ai ca decor pe acoperiș chiar pe Moș Crăciun cu sania trasă de reni? În orășelul american Norwalk, statul Connecticut, mai mulți proprietari de case s-au bucurat de „venirea” Moșului Crăciun american, numit și Santa Claus, aterizând pe acoperișul casei, cu promisiunea de a rămâne pe întreaga perioadă a Sărbătorilor de Iarnă.

5) Nimeni nu a anulat și decorarea acoperișului, împreună cu întreaga casă, cu luminițe de Crăciun. O tradiție care este respectată în multe țări ale lumii, tradiție care este sursa la mii și mii de fotografii și clipuri video pe toate rețelele de socializare.

Cum v-ați dori să arate acoperișul casei dumneavoastră în timpul Sărbătorilor de Iarnă? Pentru ce decor ați opta? Pentru început, un acoperiș sigur și durabil este necesar, ca să țină tot decorul. Ei bine, cu aceasta vă putem ajuta noi, echipa flix construct.

Acoperiș? flix!


Solicitați o măsurare gratuită a acoperișului casei dumneavoastră, apelându-ne la numărul de telefon 079097529, specialistul nostru se deplasează la fața locului, face măsurările necesare, vedea starea carcasei din lemn, vă consultă în privința materialelor, după care vă întocmește o ofertă completă și personalizată pentru acoperișul casei dumneavoastră.

ALTE ARTICOLE
  DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
  Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

  Toate acestea le primiți gratuit.
  DE CE SĂ ALEGEȚI PRODUSELE NOASTRE?
  Asortiment mare
  Rezistente și durabile
  Garanții
  Vă putem oferi orice tip de învelitoare pentru acoperișul casei dumneavoastră. Țiglă metalică, șindrilă bituminoasă, țiglă ceramică sau tablă cutată, disponibile într-o gamă largă de forme și culori, ne permit să găsim varianta potrivită chiar și pentru cele mai rafinate gusturi.
  Lucrăm de ani buni în domeniul acoperișurilor, utilizăm la montarea lor materialele care și-au demonstrat în timp rezistența și durabilitatea.
  Pe parcursul activității, am testat diverși producători și putem garanta calitatea produselor oferite de noi. La noi primiți soluția „la cheie”, prin produse de top și instalare corectă, plus garanții reale pentru acestea.
  SERVICII
  Șindrila bituminoasă este fabricată din fibră de sticlă și bitum oxidat. Potrivită pentru pante între 9,5° - 90°, disponibilă într-o multitudine de forme și culori, ea corespunde oricărui gust și poate fi montată pe orice acoperiș. Servicii și materiale incluse: șindrilă bituminoasă, membrană fibrolemnoasă OSB, folie de superdifuzie, accesorii pentru șindrilă, transport și montare.
  Montăm șindrilă bituminoasă
  Profilată din tablă suedeză sau coreeană, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,40 mm și 0,55 mm, țigla metalică este o soluție potrivită pentru acoperișurile noi, dar și pentru schimbarea acoperișului, utilizând vechea carcasă. Servicii și materiale incluse: țiglă metalică, folie anticondens, accesorii din metal, transport, montare.

  Garanții: 20 ani la coroziune, 10 ani la culoare.
  Montăm țiglă metalică
  Un acoperiș pentru generații, așa am descrie acoperișul din țiglă ceramică, care va rezista zeci de ani, fără nicio schimbare. Servicii și materiale incluse: țiglă ceramică, folie superdifuzie de densitate mare, accesorii ceramice, lambriuri din lemn + vopsea, sistem de scurgere pe orizontală, transport și montare.

  Garanție: 50 de ani.
  Montăm țiglă ceramică
  Suntem specializați în schimbarea ardeziei. În doar două săptămâni vă putem ajuta să: remodelați proiectul acoperișului, să demontați ardezia și să montați țiglă ceramică. În proces, dacă este nevoie, turnăm centura de beton, întărim sau schimbăm lemnul din carcasă, căptușim streașina acoperișului cu tablă cutată sau lambriuri din lemn.
  Schimbăm foile de ardezie
  Profilată din tablă suedeză, coreeană, ucraineană sau chineză, mată sau lucioasă, cu grosimea între 0,35 mm și 0,55 mm, cu diferite înălțimi ale profilului în dependență de destinația utilizării, tabla cutată, numită în popor profnastil, este o soluție potrivită pentru atât pentru acoperirea casei, cât și pentru căptușirea streașinei, executarea fațadei sau construcția gardurilor.
  Montăm tablă cutată
  DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI PENTRU MONTAREA ACOPERIȘULUI?
  Folosim o abordare individuală pentru fiecare produs. Acest lucru ne permite să obținem rezultate și calitate ridicate.
  1.Prețuri corecte
  Considerăm că produsele și serviciile noastre trebuie să fie accesibile. De la noi primiți oferta cu prețuri deschise, transparente, veți cunoaște din start cât va fi costul total al lucrării, fără prețuri ascunse. Ne străduim să vă oferim prețuri mici. Economisiți împreună cu noi.
  Din 2014 suntem specializați în construcția acoperișurilor. Construim conform tehnologiei. Obțineți certificat de garanție și o inspecție gratuită.
  3.Echipe profesioniste
  Orice formă, orice structură, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
  2.Acoperișuri de orice complexitate
  2.Acoperișuri de orice complexitate
  Orice formă, orice structură, care este potrivită pentru acoperișul casei, poate fi realizată. Suntem capabili să executăm proiecte de orice complexitate.
  DORIȚI O OFERTĂ BUNĂ DE PREȚ?
  Lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, vă sunăm, precizăm detaliile, dacă e necesar venim la fața locului, efectuăm măsurările necesare și vă întocmim o ofertă personalizată pentru acoperișul potrivit.

  Toate acestea le primiți gratuit.